Wednesday, September 12, 2012

:. Penatnya! Selepas Balik Sekolah Part 1



Salam,,
Hari ini Ranz begitu sangat penat fuhh!! (jeritan penat) -.- setelah balik sekolah.Sampai Sekarang ni Ranz masih penat dan asyik-asyik baring di atas katil dah pun penat kan?? memang la macam tu hehe ..Ranz di sekolah tiada apa sebarang pun membuat aktiviti yang lasak -.- cuma macam kebiasaan je hehe.Ranz berasa pelik lah asal balik dari sekolah mesti penat sangat kenapa ek ? adakah Ranz ni tak aktif ?? atau apa-apa je lah O.o.

Apabila je lepas balik sekolah mood Ranz lebih kepada tidur ZzZz.Kalau sekejap je tak mengapa.. ni bukan main lama lagi Ranz tidur walaupun Ranz dalam keadaan yang tidak selesa seperti belum mandi lah hoho.Sekarang ni Ranz belum lagi buat satu kerja apa pun eee.. di mana lagi kerja sekolah,cuci baju,buat nota macam-macam lah hish!.Sejak Ranz meningkat ke form 4 ni banyak je masalah yang tidak selesai.Persoalannya kenapa Ranz penat apabila lepas balik sekolah ?? dah lah banyak kerja sekolah sepatutnya Ranz mesti siapkan kerja dengan lebih cepat.Semakin banyak kerja,maka semakin cepat bertindak.Tetapi Ranz tidak semakin banyak kerja semakin malas -.- huh !.


Pada hari ini Ranz begitu penat lah ! sampai nak tertidur semasa tengah update blog sekarang ni.Ok lah memandangkan Ranz begitu letih sangat,Ranz nak berehat dulu.Setakat itu sahaja yang Ranz sudih berkongsi dengan korang semua.Selamat Petang ! ^.^

2 comments:

iezayusof said...

wahh, umur kita samaa lah weh. haha :p

Md Syukran said...

waaahh terbaik !

Domo-kun Cute