Sunday, October 7, 2012

:. Akhirnya Selesai Juga !!!

                                      selesai 100% hehe ! ^.^v

Salam,,
Wuahhh ! baru selesai mengemas bilik tidur Ranz hehe :3 akhirnya bersih,licin,dan berkilat !! bebas dari kuman 100% opps terlebih sudah hehe :3 Ranz gurau je tu ^_^''. Huh! penat dan mengantuk lah ! >.<'' tetapi Ranz nak kongsi cerita juga hehe :3.

Okey-okey begini ceritanya mula-mula Ranz bersihkan kipas bilik,kipas tu penuh dengan habuk tu lah ! Ranz asyik2 hacuuuum2 je >.<''.Selepas sudah selesai membersihkan kipas itu,Ranz kemas buku-buku yang berselerak di atas meja belajar maklumlah kuat study kan ?? ceh! perasan je Ranz ni -.-''.Apabila Ranz sudah kemas meja belajar barulah Ranz menyapuh bilik waaah ! banyaknye habuk kat bilik Ranz ni kan ?? haha >.<'' time tu kerja Ranz asyik-asyik hacuuum2 saja sebab banyak habuk ish-ish,maklumlah menyapuh seminggu sekali memanglah banyak habuk sikit huhu ^_^''.

Selepas itu lagi Ranz kemas katil yang berselerak dengan apa ek ? tak tau name benda tu hahaha ! >.<'' dan akhirnya Ranz susun baju kat dalam almari hehe :'3.Jadi apa lagi ?? selesai lah !! hip2!! horeeeeh !! .. ^O^ . Okeylah setakat itu sahaja yang Ranz ingin berkongsi cerita dengan korang semua.Selamat petang semua ! ^.^''

3 comments:

nur azian said...

waaa ranz pon ade anak patung ke?
heee~~

Md Syukran said...

takde la tu patung anak buah Ranz haha >.<" ..

cweet pinky said...

wah , cantek dan simple bilik , tapi macam banyak buku jerr , wah , mesti rajen blaja nih , hehehe !!

Domo-kun Cute