Monday, October 15, 2012

:. Esok Exam !!



Salam,,
 Malam ni Ranz nak tenangkan fikiran dulu lepas itu baru Ranz nak study hehe ^_^".Sekarang ni fikiran Ranz memang serabut lah >.<" sebab takut gagal grr !.Esok Paper Ranz adalah Sejarah paper 3 huhh ! ^.^" nasib baiklah boleh tengok buku teks huhh ! nasib-nasib kan ? ^_^".Hmm.. paper sejarah 3 ni ada lapan esei nak dibuat dalam masa 3 jam grr ! harap-harap Ranz boleh jawab sampai esei ke lapan hmm.. maklumlah Ranz ni kalau menulis macam siput haha ! tu lah Ranz risau ni u_u".



  Waktu exam yang lalu paper sejarah 3,Ranz hanya berjaya siapkan tujuh esei u_u" je manakala esei kelapan iaitu rumusan hanya setengah je Ranz dapat buat >.<" hmm.. itulah Ranz terlalu risau manalah tahu kalau-kalau Ranz tak berjaya siapkan semua esei tu >.<".Apa-apa pun doakan Ranz supaya dapat menjawab paper dengan lebih mudah InsyahAllah ^_^.Okeylah Ranz nak tenangkan fikiran dulu bye ^_^.~Happy Blogging Semua~ ^_^v


P/S: Esok Ada Exam Haha >.<"

5 comments:

Nur Azila said...

good luck dik.. :)

Md Syukran said...

Nur Azila: Terima Kasih :')

Mat Jo said...

sejarah tu, susah tu nak study, ahaks, gurau je, semoga berjaya dari Mat Jo

miLa said...

gdluck dik.. =) lau soaln esei cer try manage mase btul2..set kn mase utk setiap soln..insyaallah akn lbih mudh...

Md Syukran said...

Mat jo:thanks der! haha ^_^"

Mila: terima kasih ^_^"

Domo-kun Cute