Wednesday, October 10, 2012

:. Final Exam Nak Dekat ??? Part 2




Salam,,
 Hari demi hari exam semakin dekat Ranz berasa takutlah >.<'' sebab persediaan Ranz nampaknya belum mencukupi lagi -.-''.Final exam tak mahu ada ada gagal lagi walaupun satu je gagal.Time exam pertengahan tahun Ranz cuma dapat 1a je memang teruk,selepas ada 2 gagal but still lulus lah hehe ^_^''. Karang mesti study juga !! *ayat semangat* sebab dah dekat dah final exam ni !!.

 Apa tunggu lagi ewahh !! *tekanan jiwa* haha.. melawak sekejap ^_^''. Exam final ini telah membuatkan Ranz begitu berdebar-debar tak tau kenapa ?? padahal ia setakat peperiksaan je bukan SPM sebenar pun hehe ^^''.Hmm.. maknanya Ranz kena Rajinkan sikit dengan diri Ranz untuk membuat ulang kaji pelajaran !, kalau tidak jawapannya gagal lah ! kan ??.Okeylah setakat itu sahaja yang Ranz ingin berkongsi cerita dengan korang semua !.~Happy Blogging Semua~ ^.^


P/S:Exam !! tak lama lagi ! u_u''

7 comments:

Mimi Nur Farahin Hassan said...

Hehe gud luck awk ! Gambate !

Md Syukran said...

Mimi: Thanks.. for wish me luck ! :D

inazamri said...

rajin2 study ye nak(kena pggil anak ni coz hampir sebaya umor ngan anak dara acik kan?)hihi

Shasha Yacob said...

luck for you. :D

Md Syukran said...

inazamri : terima kasih :D
shasha : thanks ! :D

DRC said...

good luck...!

Md Syukran said...

DRC: Thanks hoho ^_^"

Domo-kun Cute