Monday, October 8, 2012

:. Macam Mana Boleh Minat Domo??



Salam,,
 Malam ini nampak sunyi je ... krik2 bunyi tu je dengar haha :).Jadi ?? Ranz nak update blog mengenai "Domo Lagi" haha :'3. Domo3x saya adalah peminat awak nak minta tanda tangan boleh *sakit jiwa* haha.Sejak Ranz minat domo ini dari tahun 2011 pada awal tahun tu hehe :).Permulaan Ranz tengok domo ni macam kotak yang biasa je sebab Ranz tak suka patung empat segi ni >.<".Bila lama-kelamaan Ranz nampak di blog abang Ranz iaitu kroleZONE tengok-tengok dalam blog itu ada banyak domo lah whuaaahh! comelnye ! smart lagi tu so?? disitu lah mula Ranz minat dengan domo hehe :-3.Banyak orang cakap dengan Ranz macam budak-budak tapi Ranz jawablah suka hati aku lah ! lu pa hal haha *ayat ganas* ngee.


 Asal je abang Ranz balik kat rumah kalau dia on internet mestilah abang Ranz tengok-tengok blog dia dulu.. jadi Ranz pun join tengok blog abang Ranz,time tu Ranz dah minat dengan domo jadi Ranz suka la join ngan abang hehe sebab di blog abang Ranz banyak gambar-gambar domo.Segala domo samurai lah,domo sedih lah comel sangat !! jadi ... begitulah ceritanya Ranz minat domo pun dari abang Ranz whuaahh ! :D.Kamilah  geng domo :D rawwkkk ! :O haha :D.Okeylah nak out dulu.Selamat Malam semua !! ^_^''.~Happy Blogging~.


P/S: Domo Memang Comel tau ! >.<''


4 comments:

krole said...

hihihii...we love domo!!!forever abd ever~

Md Syukran said...

krole: opps kantoii ngeee :'3

Cik Yaya said...

hehe..kak yaya pon suke domo..
tp sebab rmai org suke dier..ngeee

-terikut2-

Anonymous said...

Ranz kite pun suke kat domo juge :D hehe :D

Domo-kun Cute