Saturday, November 10, 2012

:. Apabila Ranz Merajuk ??


Salam,,
 Assalamualaikum dan selamat pagi.Korang semua apa khabar ?? Ranz disini alhamdulillah sihat.Hmm sejak kebelakangan ini Ranz hilang mood tiba-tiba jadi itulah Ranz jarang update blog ni >.<" jadi sekarang mood Ranz kembali pulih ceh !! ^^v !!.Sekarang ini tanpa segan pilu Ranz ingin menceritakan mengenai merajuk hehe ^^v.Apabila Ranz merajuk la ni kan ?? Ranz semestinya akan menyembunyikan diriku di dalam bilik terutamanya !! >.<".Selain daripada itu jika merajuk Ranz akan tunggu untuk dipujuk ceh !! >.<" tapi biasanya tiada sesiapa pun pujuk Ranz ni haha ! ^^v.

 Bahkan juga apabila Ranz merajuk Ranz akan mendiamkan diri Ranz kerana dah memang merajuk mesti lah *malas nak bercakap kan ?? hehe >.<".Namun begitu tidak semestinya Ranz merajuk akan mendiamkan diri kalau boleh Ranz tidur hehe tidak tau kenapa ?? mungkin itu cara Ranz merajuk kan ??.Bila difikir balik dalam minggu ini mungkin Ranz terlalu banyak merajuk haish ! macam budak kecil haha ! ^^v.Sekarang ini tiba-tiba pula Ranz malu nak ceritakan tentang merajuk *padahal takde idea* hehe >.<".Setakat itu sahaja yang Ranz cerita dengan korang semua pada hari ini ^,^.~Happy Blogging Semua~!!! ^_^




P/S: Ranz Merajuk hahaha !!! ^^v

4 comments:

Cik Tie@Akak said...

nape mesti merajuk..kata oang merajuk pada yg sayang...hhuurrmm

krole said...

sabar tu sapruh dr iman~

Md Syukran said...

Cik Tie : Takdelah Sampai macam tu T.T hahaha

Md Syukran said...

Krole : betul itu sabar separuh daripada iman ^^v

Domo-kun Cute