Wednesday, November 14, 2012

:. Kebosanku Telah Membiak



Salam,,
 Assalamualaikum dan selamat petang ^.^ hari ini sememangnya bosan huhuhu >.<".Bila bercerita mengenai bosan terus Ranz berasa bosan balik T.T hahahaha !!!.Baiklah begini ceritanya apabila Ranz sering kali berasa bosan Ranz akan termenung je kat luar melalui tingkap bilik dan berkata alangkah baiknya Ranz boleh pergi lebih jauh daripada Ranz lihat hehehe.Selain daripada itu,bila Ranz berasa bosan Ranz akan melukis hehe tetapi korang jangan fikir lukisan Ranz cantik T.T hehehehe.

 Faktor yang membuatkan Ranz akan mengelami kebosanan konon-kononnya mungkin faktornya macam begini apabila Ranz nk jalan-jalan bersama family tiba-tiba tidak jadi hah ! maka kebosanku akan membiak.Faktor yang kedua mungkin Ranz nak sesuatu tetapi tidak kena bagi oleh parent itu pun salah satu juga.Sebenarnya banyak lagi Ranz nak cakap pasal faktor-faktor ini tetapi oleh kerana Ranz sedang bosan sekarang eloklah dipendekkan hahaha ^.^".Okeylah setakat itu sahaja daripada Ranz,~Happy Blogging All~




P/S: Bosannya !!!!! >.<"


1 comment:

krole said...

kalo bosan jom gotong royong~

Domo-kun Cute