Tuesday, November 6, 2012

:. My First Holiday



Salam,,
 Sekali lagi Ranz jarang pula update blog ni hehe. Oh ya bagaimana dengan cuti pertama Ranz ?? hmm.. sungguh .. seronok pada masa yang sama juga bosan pula.Kini Ranz nak jerit dalam bilik sorang-sorang argg!! urgg!! irgg!! orgg!! haha puas hati Ranz kalau boleh nak jerit betul-betul at the real life cehh !! speaking london pula haha !! ^^v.Hmm.. kenapalah kawan-kawan Ranz di sekolah lain belum cuti lagi u_u kira beruntunglah sekolah Ranz cuti awal seminggu daripada sekolah lain hmmm.. bosan yang amat sekali haha >.<" ayat yang tergantung seketika >.<".

 Apa-apa pun hari pertama cuti Ranz ni memang seronok+bosan=??? hahaha itulah jawapannya haha !!.Hmm.. sekarang ni hujan *LIVE* sesuailah Ranz nak ZzZzZz.. ni kan ?? hmm tapi tidak bolehlah nanti tak pasal-pasal bila bangun nanti nak pergi sekolah *gila sekejap* haha >.<".Sekarang ini apa yang perlu Ranz nak lakukan waktu hujan-hujan ni ?? main hujan ? haish malas hahaha ^^v.Memandangkan Ranz jarang main game apa kita main game yahuu ! hehe ^^v.Okeylah setakat itu sahaja daripada Ranz tentang mengenai hidupnya hari ini ceh !! haha >.<".~Happy Blogging Semua !!! ^_^.



P/S: Cuti Pada Hari Ini .. ^.^v

No comments:

Domo-kun Cute