Friday, December 14, 2012

:. Menabung?? ^^v


 Assalamualaikum dan selamat petang semua !! ^^v.Huh ! semalam perlawanan bola antara Malaysia dengan Thailand huh ! malas nak cakap *BERAT SEBELAH* >< opps hampir terkeluar tajuklah pulak -_- !! haha.Ranz kini nak mula menabung baliklah sebab nak kumpul duit then nak masukkan duit dalam bank ^^v.Tetapi masalahnya kadang-kadang kalau Ranz menabung ni pandai juga korek-korek tabung >< itulah antara satu masalah yang paling sukar dihindari arrrggghh >< !


 Apa-apa pun tahun depan ni mesti menabung ni ! and nak berjimat cermat lah katakan ^_^v hehe.Kalau menabung sekurang-kurangnya Ranz taklah menyusahkan kedua orang tua Ranz kan3?? hehe ^^v.Kebanyakkan orang cakap menabung ni amalan mulia betul ke?? haha ^^v betul lah tu sebab tak membazir, and tak boros sana sini hehe ^^v.Okeylah Ranz nak main game dulu,~Happy Blogging All~ ^^v



P/S: Menabung Amalan Mulia ^^v

Thursday, December 13, 2012

:. Malam Ini ?? yeahh !!


 Assalamualaikum dan salam sejahterah semua ?? hehe.Malam yang dinantikan hampir tiba yeahhh !! ^^v peace !!.Korang mesti tak sabar nak tengok perlawanan antara Malaysia dengan Thailand kan??!! ^^v.Bila Ranz log in FB whuahhh ! di halaman utama heboh dengan cerita pasal bola hehe ^_^v.Kadang-kadang ada sebilangan daripada mereka mengatakan Malaysia kalah T.T tapi kebanyakkannya Malaysia mesti menang punya !! haha InsyahAllah ^^v.


 Tengok itu? tiger tu? rawwkkk ! haha mesti boleh punya ^^v,tetapi Ranz malaslah dengan orang-orang over di FB bola punya pasal pun nak gaduh-gaduh T.T haishhh ! ape Ranz buat ?? search button like je haha ^^v.Apa-apa pun Ranz memang tak sabar ni nak tengok !!! ^_^.Okeylah Ranz nak pergi ZzZzZz.~Happy Blogging All~



P\S: GoLLLLLLLLLLLL !! *sekadar mimpi* 

Wednesday, December 12, 2012

:. Kenangan Semasa Hari Jadi ^^v


Assalamualaikum dan selamat tengahari semua ^^v.Rupanya time bestday ini secara tak disangka-sangka kena sambut juga haha ^^v.Inilah kek hari jadi Ranz huhu ^^v.Cantik kan? kek Ranz hehehe and sedap !! ^^v.

 
 Hahaha time bestday Ranz anak-anak buah Ranz memang happy-happy hahaha.Muka Ranz digambar itu merahlah >< sebab malu punya hahahaha ^^v.


 Apa-apa pun Ranz ingin mengucapkan terima kasih pada family Ranz kerana sudih menyambut hari jadi Ranz haha ^^v.Maaf ye kalau Ranz terlambat share-share tentang bestday Ranz ini haha ^^v.~Happy Blogging All~.





P/S: Kenangan Musim Hari Jadi Ranz ^^v ..

Tuesday, December 11, 2012

:. Blog Dah Berhabuk ? ._.


Salam,,
  Assalamualaikum dan selamat petang semua !! ^^v.Korang semua apa khabar ? Ranz disini sihat-sihat je ^^v.Hah ! betul ke? blog Ranz dah berhabuk ?? O.o ohh tidak !!! .O. Ranz lupa nak bersihkan blog ni >< *update blog*.


 Bila dah lupa nak bersihkan mesti Ranz akan hacuum !!! hacuum !! ni ><, kali ini Ranz akan cuba jadi budak yang rajin cehcehceh ! betul ke?? .O. InsyahAllah kalau Ranz nak ubah jadi budak rajin.Kenapa Ranz lama tak update blog ni ?? korang tanya abang Ranz KroleZone hehehe ^^v.


 Apa-apa pun InsyahAllah kali ini Ranz akan update blog ^^v kalau masih lagi tidak update maknanya? .O. Ranz tak berjayalah u_u hahahaha.~Happy Blogging All~









P/S : Ringkas Dan Padat O.o?
Domo-kun Cute