Sunday, September 30, 2012

:. Di Keningau,Sabah Ada Apa ek ??

       ni gambar hiasan je ni Ranz lupa nak bawa camera haha ^_^''

Salam,,
Hari ini Ranz di keningau,sabah hmm.. bosan lah :'(,asyik2 stay di hotel je nama hotel tu Crown hotel. Sebenarnya Ranz di keningau sejak semalam lagi sebab bapa Ranz ada kuliah jadi Ranz pun terpaksa lah ikut dengan mak Ranz sekali hehe.Suasana di keningau macam di Kota kinabalu,tempatnya besar,best dan macam2 lah cuma yang bangunan2 di keningau ni tak berapa besar bukan macam kota kinabalu haha ^_^. Apa yang syok sana ?? sebenarnya yang syok sana barang2nya murah,berkualiti dan sebagainya.Bahkan disana orang-orangnya pun mesra alam hehe.Apa2 pun mak Ranz apa lagi ?? asyik2 menjenguk beg,tudung dan baju kurung di setiap kedai konon2 buat perbezaan yang mana bagus dan mana tidak bagus eeee .. ! penat Ranz angkat barang2 yang mak Ranz beli banyak betul >.<''.

Semalam Ranz ada pergi ke pasar malam dengan bapa Ranz.Kita orang beli lauk2 untuk makan malam. Menu makan malam kita orang adalah.. sayap ayam bakar,ikan bakar,sayur peria dan banyak lauk-lauk sayur hahaha tak tau name sayur tu ! ^_^'''.Selain daripada itu disitu kawasan pasar malamnya besar macam di KK haha.Ranz tak tau lagi nak cakap apa sebab di sana ada macam-macam haha !. Okeylah setakat itu sahaja yang Ranz ingin kongsi dengan korang semua.Selamat Tengahari :D.

Domo-kun Cute