Thursday, October 4, 2012

:. Final Exam Nak Dekat ???

           tengah berfikir macam mana nak buat persediaan hehe


Salam,,
 Whaaah ! lama da tak update blog hehe sebab exam nak dekat dah! ^_^''.Ranz kalau boleh Ranz nak kurangkan sedikit bab online-online ni haha sebab Ranz tak mau buang masa ceh!.Buat masa sekarang ini Ranz ada buat persediaan sedikit sahaja dengan exam arghhh! rasa2nya tak cukup lah.Persedian yang kurang membuatkan Ranz takut dengan exam akhir tahun sebab Ranz tak nak ada GOAL haha faham2 je lah .Kalaulah keputusan akhir tahun ni ada G mesti hampee rasanya ee >.<''.

                                               Study-study !!

 Sekarang ini Ranz nak study tetapi Ranz malas lah hmm macam mana nk lulus kalau malas kan ?? Harap-haraplah keputusan akhir tahun ni Ok dengan ada usaha dan sebagainya cehh!! ^_^.Apa-apa pun exam akhir tahun ini Ranz nak buat yang terbaik jadi doakan Ranz semoga dapat menjawab dengan lebih baik hehe :3.Okeylah setakat itu sahaja yang Ranz ingin ceritakan kepada korang semua.Selamat Petang !!! ^^
Domo-kun Cute