Sunday, October 7, 2012

:. Bilik tidur idaman ??

                        Nak bilik tidur yang macam mana ni???

Salam,,
 Sebenarnya Ranz teringin mempunyai bilik tidur yang cantik sekali whuaahh !!?? haha.Kalaulah bilik Ranz terlalu mewah,cantik dan sebagainya Ranz bersyukur lah hehe :3 *dream*.Ini lah antara bilik-bilik yang diidamkan oleh Ranz hehe :D,


 Bilik ini nampak simple sebab tak banyak hiasan yang diletak rasa2nya ia sesuai untuk Ranz kan ?? ^_^


Bilik ini pula nampak sangat cantik tapi macam bilik pompuan je kan ?? haha mana-mana je la asalkan cantik !! :D

 Okeylah setakat itu sahaja yang Ranz ingin kongsi cerita dengan korang semua.Selamat Malam ^.^'', sebenarnya ada banyak lagi itu bilik idaman Ranz tetapi Ranz malas cari hehe :''3

:. Akhirnya Selesai Juga !!!

                                      selesai 100% hehe ! ^.^v

Salam,,
Wuahhh ! baru selesai mengemas bilik tidur Ranz hehe :3 akhirnya bersih,licin,dan berkilat !! bebas dari kuman 100% opps terlebih sudah hehe :3 Ranz gurau je tu ^_^''. Huh! penat dan mengantuk lah ! >.<'' tetapi Ranz nak kongsi cerita juga hehe :3.

Okey-okey begini ceritanya mula-mula Ranz bersihkan kipas bilik,kipas tu penuh dengan habuk tu lah ! Ranz asyik2 hacuuuum2 je >.<''.Selepas sudah selesai membersihkan kipas itu,Ranz kemas buku-buku yang berselerak di atas meja belajar maklumlah kuat study kan ?? ceh! perasan je Ranz ni -.-''.Apabila Ranz sudah kemas meja belajar barulah Ranz menyapuh bilik waaah ! banyaknye habuk kat bilik Ranz ni kan ?? haha >.<'' time tu kerja Ranz asyik-asyik hacuuum2 saja sebab banyak habuk ish-ish,maklumlah menyapuh seminggu sekali memanglah banyak habuk sikit huhu ^_^''.

Selepas itu lagi Ranz kemas katil yang berselerak dengan apa ek ? tak tau name benda tu hahaha ! >.<'' dan akhirnya Ranz susun baju kat dalam almari hehe :'3.Jadi apa lagi ?? selesai lah !! hip2!! horeeeeh !! .. ^O^ . Okeylah setakat itu sahaja yang Ranz ingin berkongsi cerita dengan korang semua.Selamat petang semua ! ^.^''
Domo-kun Cute