Monday, October 8, 2012

:. Macam Mana Boleh Minat Domo??



Salam,,
 Malam ini nampak sunyi je ... krik2 bunyi tu je dengar haha :).Jadi ?? Ranz nak update blog mengenai "Domo Lagi" haha :'3. Domo3x saya adalah peminat awak nak minta tanda tangan boleh *sakit jiwa* haha.Sejak Ranz minat domo ini dari tahun 2011 pada awal tahun tu hehe :).Permulaan Ranz tengok domo ni macam kotak yang biasa je sebab Ranz tak suka patung empat segi ni >.<".Bila lama-kelamaan Ranz nampak di blog abang Ranz iaitu kroleZONE tengok-tengok dalam blog itu ada banyak domo lah whuaaahh! comelnye ! smart lagi tu so?? disitu lah mula Ranz minat dengan domo hehe :-3.Banyak orang cakap dengan Ranz macam budak-budak tapi Ranz jawablah suka hati aku lah ! lu pa hal haha *ayat ganas* ngee.


 Asal je abang Ranz balik kat rumah kalau dia on internet mestilah abang Ranz tengok-tengok blog dia dulu.. jadi Ranz pun join tengok blog abang Ranz,time tu Ranz dah minat dengan domo jadi Ranz suka la join ngan abang hehe sebab di blog abang Ranz banyak gambar-gambar domo.Segala domo samurai lah,domo sedih lah comel sangat !! jadi ... begitulah ceritanya Ranz minat domo pun dari abang Ranz whuaahh ! :D.Kamilah  geng domo :D rawwkkk ! :O haha :D.Okeylah nak out dulu.Selamat Malam semua !! ^_^''.~Happy Blogging~.


P/S: Domo Memang Comel tau ! >.<''


:. Mengidam Coklat ??



Salam,,
  Ahhh ! dalam 1 hari teringin nak makan ''COKLAT'' pula haha >.<''. Coklat-coklat!!!! datanglah kesini !! ^_^'' haha *kerja gila*.Hari ini memang betul-betul lah nak makan coklat ni kenapa ek ?? selalunya orang mengandung je yang selalu mengidam kan ?? Ranz pun tak tau lah kenapa Ranz sering mengidam ni hehe :'3. Berkenaan dengan coklat sekarang ini Ranz nak coklat yang macam ni bila kita kunyah tu coklat,coklat itu akan cair dalam mulut kita eeee ! sedapnye >.<'' !!! hahaha !!.


 Grr ! sampai sekarang ini Ranz belum lagi menikmati untuk makan coklat ohhh tidakk !! :'( . Ranz pun nak juga macam perempuan yang kat gambar di atas tu kan ?? alahai ~.Korang-korang belanjalah Ranz coklat 1 hehe !! gurau je tu :'3.Apa-apa pun Ranz nak coklat !!! -.-'' huh ! sabar-sabar nanti ada le tuh kan ?? hehe :D.Okeylah Ranz nak out dulu.Happy blogging semua !! ^_^V ...


P/S : Coklat~!!
Domo-kun Cute