Wednesday, October 10, 2012

:. Final Exam Nak Dekat ??? Part 2




Salam,,
 Hari demi hari exam semakin dekat Ranz berasa takutlah >.<'' sebab persediaan Ranz nampaknya belum mencukupi lagi -.-''.Final exam tak mahu ada ada gagal lagi walaupun satu je gagal.Time exam pertengahan tahun Ranz cuma dapat 1a je memang teruk,selepas ada 2 gagal but still lulus lah hehe ^_^''. Karang mesti study juga !! *ayat semangat* sebab dah dekat dah final exam ni !!.

 Apa tunggu lagi ewahh !! *tekanan jiwa* haha.. melawak sekejap ^_^''. Exam final ini telah membuatkan Ranz begitu berdebar-debar tak tau kenapa ?? padahal ia setakat peperiksaan je bukan SPM sebenar pun hehe ^^''.Hmm.. maknanya Ranz kena Rajinkan sikit dengan diri Ranz untuk membuat ulang kaji pelajaran !, kalau tidak jawapannya gagal lah ! kan ??.Okeylah setakat itu sahaja yang Ranz ingin berkongsi cerita dengan korang semua !.~Happy Blogging Semua~ ^.^


P/S:Exam !! tak lama lagi ! u_u''

:. Hari Ini Malas ??!!

                                         Malasnye.. u_u''

Salam,,
 Hye korang hehe :3,hari ini Ranz malaslah kenapa ek ?? *tanya diri sendiri*.Tengoklah hari ini Ranz tak pergi sekolah sebab gara-gara Malaslah juga wuhahaha ! -.-''.Bercakap tentang malas ni ?? membuatkan Ranz malas nak cakap dah hehe sebab semua pun tahu malas tu macam mana kan ?? >.<''.Hari ini perkataan  rajin tiada dalam senarai okey ?? jadi xD kalau bab malas-malas ni baru ada dalam senarai Ranz -.-''. Jom kita ketahui kenapa hari ini Ranz malas ! >.<''

 Pertama sekali yang membuatkan Ranz malas tak cukup tidur kot,hehe sebab semalam Ranz asyik-asyik main internet.Bagaimana dengan sebab yang kedua ?? *lalala* sabar Ranz ! >:(,cuba cakap satu persatu dulu hehe :3.Sebab yang kedua pula Ranz malas kerana tak siap kerja sekolah hehe ^_^'' tu lah menyebabkan Ranz malas nak pergi sekolah sebab kalau pergi sekolah bila time cikgu garang yang bagi kerja sekolah tu kalau dia tahu Ranz tak siap habis Ranz kena suruh jalan itik dari kelas ke kelas arggh!. :'(.
Sebab yang ketiga ialah Ranz malas nak tengok kawan Ranz yang tak sedar diri tu huh ! -.-''.Okey malas nak cakap pasal dia -.-''.

 Sebab yang terakhir Ranz malas sebab Ranz memang malas hari ini. Aik itu sebab ke ? haha mana-mana je lah ! ^_^''.Okeylah setakat itu sahaja yang Ranz sudih berkongsi cerita mengenai MALAS ! dengan korang semua.~Happy Blogging Semua~ ! ^.^

P/S Malas memang Malas -.-''
Domo-kun Cute