Thursday, October 11, 2012

:. Jadual Exam ??



Salam,
 Wuahhhh ! hari ini Ranz baru tahu Jadual exam bila,so final exam akan bermula ?? jengjengjeng ! ^.^'' final exam akan bermula pada keesokkan harinya !! tidak !! x_x'' hehe.Sebenarnya esok cuma exam bagi kelas sains je fuuuuh ! nasib baik Ranz kelas ekonomi ^_^''.Kelas Ranz exam minggu depan start ! >.<'' pada 16 hingga 31 Oktober whuaah ! lamanya tu kan ?? ^_^''.

 Alamak Ranz lupalah nak cakap *Good  Luck* pada kawan rapat Ranz yang ada di kelas sains itu >.<'' adoii maafkanlah Ranz :'(.Ranz ingat final exam ni lama lagi rupanya !! minggu depan start bagi kelas Ranz dan lain-lain,Ranz takutlah tapi bukan takut dengan exam ok ! cuma Ranz takut Gagal tu je u_u''.Okeylah Ranz nak berehat dulu hehe :).~Happy Blogging Semua~ ^_^''.

P/S: Exam !! >.<'' adoooi penatnye ! :'(
Domo-kun Cute