Thursday, October 18, 2012

:. Hari Ketiga Exam Apa Cerr ??!!


Salam,,
 Hye semua korang apa khabar ? hehe Ranz disini baik-baik je hehe :'3.Tak sangka sekarang ni da masuk hari ketiga Ranz exam hehe.Bagaimana dengan exam ? fulamak ! terlalu susah whooh ! macam Ranz nak cuci otak Ranz lah hahaha >.<".Tadi Ranz jawab paper BI arrghh ! >.<" susahlah juga sebab kurang sedikit fakta hohoho ceh ! >.<".Hmm.. walaupun Ranz jawab kesemuanya tanpa meninggalkan apa-apa soalan tetapi Ranz berasa tidak yakinlah >.<".



 Mujurlah paper 1 senang sedikit berbanding paper 2 >.<" dah lah susah ! banyak lagi tu Ranz tak suka bahagian-bahagian poem ?? hmm mana-mana je lah ! asalkan paper 2 memang susahlah haha ^_^".Esok paper apa ? hehe ^_^,nak tau tak esok paper apa ?? esok adalah paper sains 1 dan 2 fuuhh ! ^_^" hehe bunyi rungutan daripada owner blog ni ceh!!! >.<".Apa-apa pun Ranz nak out dulu hehe. ~Happy Blogging Semua ~


P/S: Exam !!! sekarang ni arggghhh ! >.<"
by : Pocoyo and Domo 
Domo-kun Cute