Wednesday, October 31, 2012

:. Kembalikan Buku Teks

Agak-agaknya begini mungkin Ranz susun dan ikat buku tu hahahahha ^.^"

Salam,,
 Whuahh ! dah hampir 2 minggu Ranz dah tak update blog ni !!?? >.<"  apa cer dengan exam ?? haha begini ceritanya final exam dah habis !!! ^^v yahuu ! gembiranya hati saya.Hah ! esok Ranz dah kembalikan buku teks tingkatan 4 ini huh! u_u sedih teramat hahaha.Satu demi satu Ranz tengok ataupun renungkan buku teks ini hehe.Nasib baiklah buku teks Ranz semuanya ada,kalau hilang ? terpaksalah membayar ganti rugi huh ! -.-".

 Hmm .. bercerita dengan buku teks juga ada sesuatu perkara yang pelik berlaku sepatutnya buku teks Ranz semuanya ada 14 buah buku tetapi yang Ranz ini terlebih pula, buku tersebut adalah buku sains "DOUBLE" ish !! bila Ranz tengok buku itu kosong je tanpa nama aduh !.Apa-apa pun Ranz esok akan kembalikan buku teks uwahh ! u_u" hahaha.Okeylah setakat itu sahaja,~Happy Blogging Semua~.

P/S: Hantar Buku Teks Jom !
Domo-kun Cute