Monday, November 26, 2012

:. Cuba Teka Esok Hari Apa??


Salam,,
 Assalamualaikum dan selamat petang semua ^_^.Sekarang ini di rumah Ranz sunyi sepi jek alahai ~_~ bosan pula tiba-tiba ni ^_^".Hmm esok adalah hari yang begitu special hehe tapi kenapa sekarang ini sunyi jek T.T alahai muahaha !.Adakah mereka lupa tentang esok ini T.T hahaha tak sabar ni nak tunggu esok hehe ^_^.

 Mungkin esok notify fb Ranz penuh kot ehehe ^_^ sukanya-sukanya.Dalam hati Ranz nyanyi ha.. ha.. ha.. ceceh malas nak bagitau tunggu esok lah Ranz pun tak sangka esok adalah harinya hehe.Sekarang ini senyuman Ranz terlalu lebar haha like this ^__________^ kan?? haha.Okeylah Ranz nak cari-cari benda yang best dulu.~Happy Blogging All~




P/S:Esok Adalah Hari Yang Begitu Special ^_^

:. Hello Kitty Cafe At Korea


Salam,,
 Kamu semua apa khabar ?? hehe Ranz disini baik-baik saja.Hah ! tadi Ranz tengok tentang cafe la ni kan .. tiba2 Ranz terjumpa lak Hello Kitty Cafe ni wuuahh! agaknya di negara kita adakah? cantik betul lah cafe tu haha kepada adik-adik yang meminati Hello Kitty jom kita serbu Hello Kitty cafe at Korea kahkahkahkah ^_^ *joke*.


  Ini lah suasana di dalam Cafe Hello Kitty ni perrghh ! *trademarkabang* cantik sangat owh ! tapi Ranz tak minat Hello Kitty ni haish ! ^_^" cuma cafe dia cukup menarik pelanggan ceh ! ^_^"


 Pergh!! nampak macam sedap tapi halal ke ni makanan@minuman ni ?? haha.Bila nampak macam sedap harganya berapa hah?? haha mesti mahal punya haha! ^_^".Okey Ranz nak out dulu.~Happy Blogging All~.




P/S: Hello Kitty Perghhh ! hehe ^_^ miow ! hehehe :3


Domo-kun Cute