Tuesday, November 27, 2012

:. Hari Ini Hari Jadi Ranz ^_^



Salam,,
 Adoi line internet tak okeylah hari ini arghh !! >.<".Ok2 hari ini sememangnya bestday Ranz alhamdulillah syukur sekarang umur Ranz dah genap 16 tahun hehe gembiranya ^_^.Kalau Ranz tak perlulah nak beli kek dan apa-apa je cukuplah only WISH for me kan2?? yang penting Ranz sekarang dah 16 tahun 0 hari hehe ^_^".



 Saya nak bersembunyi di dan bilik dan tak nak keluar >.<" hahaha ! malas nak dengar SELAMAT HARI JADI SYUKRAN hahaha bukan tak sudih cuma malulah sebab Ranz kan dah besar hahaha ^_^".Mungkin karang mesti diraikan insyahAllah kalau ada $$$$ hahaha.Yang penting terima kasih ibu kerana lahirkan Ranz sehingga saya membesar dan terima kasih bapa , abang , akak ^_^ dan semualah ! termasuk rakan blogger kerana sudih membaca muehehe.



 Hadiah ? haha kalau tiada hadiah pun jangan risau Ranz OK je,macam yang Ranz cakap ? cukuplah hanya setakat doakan Ranz supaya panjang umur , hidup bahagia atau apa-apa je itu pun sudah bagus untuk Ranz hehe.BTW kalau mereka bagi Ranz hadiah terima kasih sangat-sangat Ranz ucapkan ^_^.Apa-apa pun setakat itu sahaja dari Ranz.~Happy Blogging All~






P/S: Selamat Hari Jadi Ranz (Saya)
Domo-kun Cute