Friday, January 25, 2013

Cemerlang ~ '2009-2011 Kenangan

Assalamualaikum,ranz kali ni nak melepas rindu dengan kawan-kawan ranz dulu.Setiap hari apabila masa itu kosong apa lagi ? ranz akan membongkar gambar-gambar dulu lah time T.1-T.3 sebab ranz betul-betul rindu dengan kawan-kawan ranz semua ! kadang-kadang dulu selalu bergurau senda,bermain-main dan macam-macam la ! yang penting semuanya syok !.J0m mengimbas kenangan bersama saya ? jommmmm !.

Form 2 





Form 3



Maafkan ranz ye ? sebab rasa-rasanya banyak lagi yang lain tak ada dalam gambar ini yang penting ranz betul-betul rindu dengan dorang :).

Member- member kelas Cemerlang
Boy                  
1.Azhar          
2.Azim                              
3.Popo
4.Hamizan
5.Omar
6.Fadhil 
7.Syukran(me)
8.Datu
9.Sham
10.Firdaus
11.Mazlan
12.Faizal
13.Adzlee
Girl
14.Adiba
15.Natasha
16.Nina
17.Nadila
18.Olga
19.Azy
20.Adriana
21.Asrifa
22.Angela
23.Petronelly
24.Juliana
25.Noraini
26.D.Nur Atika
27.Yusniyana
28.Fiza
29.Afida
30.Lyn
31.Shahira

Sunday, January 20, 2013

“1st Giveaway By Puterikasih.com”

Hari ini seperti biasa, bila ada masa terluang jawapnya merayau-rayaulah ranz di dunia blogging ni. Tambah kenalan... tambah follower... tambah awek hahaha! ok itu gurau saja. Tengah ranz merayau-rayau tadi entah macam tersesat pula ke blog purple yang bernama puteri kasih. com. Entahlah nak cakap macam mana? tertarik pula ranz dengan blog ni? habis-habisan ranz geledah blog ni pergh! memang sempoi!. Entri-entrinya pun banyak yang menarik, penuh dengan nasihat, pengajaran dan sedikit lawak disana. 

Dari mula ranz menjejak kaki maya kat sana, mata ini asyik berkenyit-kenyit saja meihat satu entri puteri yang di sticky postkannya. Pergh! rupa-rupanya puteri ada menganjurkan sebuah GA yang menarik, tambah-tambah lagi ini merupakan GA beliau yang pertama pergh! ni yang buat jantungku berdegub kencang...  waktu tu juga ranz terus buat keputusan untuk join GA ini "saya kunci lirik itu!". Oklah menurut syarat GA beliau ranz kena tag seorang member, so ranz tag blogger sam a.k.a sahabat baik, so sam... kau jangan tak join pula ya hihihi. Harap puteri terima penyertaan ranz ini ya.

1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik Yaya,Kimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia 


Domo-kun Cute