Sunday, February 3, 2013

No.3 Dalam Tilawah Al-Quran

Assalamualaikum,korang semua apa khabar ? Ranz disini sihat-sihat saja. Ok2 kali ini Ranz nak menceritakan tentang bagaimanakah perasaan apabila dapat nombor dalam tilawah al-quran ni. Perasaan memang begitu terkejutlah sebab sebelum ini Ranz tak pernah ikut program tilawah-tilawah ni. Selain itu juga Ranz berasa bersyukur walaupun hanya mendapat TEMPAT KETIGA tetapi kira ok daripada tiada nombor  kan ? haha. Jom jengok gambar-gambar Ranz waktu tu ? hehe
Ini masa disekolah ? hahaha tengok tu ? korang kenal siapa yang berbaju melayu biru tu dialah kawan baik Ranz yeahhh ! walaupun kami berpisah kelas tapi tetap rapat ini blog dia Sam Blog's Opps ! terkeluar tajuklah korang nampak tak ? yang Ranz pegang yang warna merah tu ? hehe itulah hadiah pertandingan tilawah al-quran.
Cantikkan hadiahnya? Alhamdulillah mesti korang nak tengok isinya kan ? jangan malu-malu nak cakap nanti tak dapat tengok haha ok2 tengok kat bawah ye? tapi sebelum tu jangan lupa tarik nafas dulu "argggghhh!" kemudian hembus "huuuuuh!" ok.

Dalamnya inilah ? hehe hadiahnya sijil,novel,pen-pen,stepler,buku nota,book case itu sahaja just biasa-biasa je yang penting terbaik ! Okeylah sebelum Ranz ingin berundur diri Ranz nak cakap serbah sedikit ni, didunia ini tiada mustahil kalau kita ada doa,usaha,ikhtiar dan tawakal kalau kawan-kawan kita beri pendapat negatif jangan terus jadi negatif 100% yang penting just trust on your self itu sahaja ok bye-bye.

2 comments:

nur azian said...

waaa tahniah..okey la tu..dah la tak pernah join mne2 tilawah pon kan :)

Shamrizan Jamaludin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Domo-kun Cute