Thursday, September 12, 2013

Tinggal menghitung hari

Ranzzz !! oh Ranzzz !! kini kurang dari 2 bulan untuk tibanya #SPM perrghh ! takutnya aku dah lama tak update blog ni sebab aku memang sibuk start bulan 6 sehingga kini saya risau dengan #SPM takpalah aku just belajar ja selagi boleh dan perlukan banyak buat latihan soalan ramalan n blablabla.
Kalau result #SPM aku bagus..? hmm rasanya aku akan bernazar puasa 3 hari itu janji aku.In syah Allah kalau Ranz dah usaha dengan bersungguh-sungguh mesti dapat result bagus.Apa2pun time #SPM aku cuba elakkan daripada tersilap serta aku nak manfaatkan masa aku untuk semak semula jawapan time #SPM tu.Skang ni aku tengah trial #SPM  tinggal 2 paper lagi harap-haraplah lulus semua.Okeylah gua nak cau dulu ~ ~ wehh Assalamualaikum warahmatullahhiwabarukatuh :) n selamat malam.



Domo-kun Cute