Saturday, September 28, 2013

Hobi saya

 Salam,hari ni sementara mr.ranz tengah rest2 ni eloklah ranz nak kongsi tentang minat ranz ni </3.Sejak dari kecil lagi ranz minat menjadi seorang photography tak tau kenapa?yang penting bab2 photography memang ranz sangat suke!! (angkat dua belah tangan buat muka derkkk) tetapi ranz teda camera canggih hmm.. ranz betul2 nak cuba improve bakat ranz ni.

 Serius!..ranz memang suka menyanyi tetapi malangnya suara ranz macam suara katak pulok tidakkk! ranz sentiasa menyanyi apabila ranz berasa stress terutama bila larut malam.. btw ranz memang minat dalam nyanyian.

  ranz suka melukis semua benda menarik terutama sii domo yang bergigi tajam tu cuba korang tengok lukisan ranz perghhh! hebat,perfect,dan lukisan tak berapa nak luar biasa pun (padahal buruk bah). In syah Allah ranz akan cuba improve dalam bidang lukisan ne.Okey got to go ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARUKATUH :)



Domo-kun Cute