Thursday, May 1, 2014

Saya menjadi student lagi

Assalamualaikum and hi ?!! , sekarang ni Ranz dah masuk U huhuhu tapi rasa macam kurang semangat pula sebab saya dah berjauhan dengan family saya :( . Oh ya lupa pulak nak bagi tau U mana yang saya masuk. Nak tau apa? Universiti sains dan teknologi,Malaysia. Alhamdulillah syukur mungkin rezeki saya kan ? :).Saya start kuliah 5/5 huhu empat hari lagi bah hehe.

Sekarang ni sudah tentulah saya sangat sibuk dengan kerja harian saya tapi tak mengapa sebab kena bersusah-susah dahulu baru bersenang-senang kemudian. Bersenang-senang kemudian ayat paling pembuka semangat yah!!!. Apa tunggu lagi ewah ! saya dah tak sabar-sabar untuk mula study. Ok itu saja yang Ranz dapat ceritakan tentang life Ranz. InsyahAllah saya ceritakan life saya for COMING SOON 

Domo-kun Cute