Saturday, September 13, 2014

Final Exam Bakal Menjelma


 Assalamualaikum dan selamat petang,tak lama lagi ranz final exam hmm risau jugak sebab ranz terfikir mana tau nanti waktu exam tak ingat dan tak boleh jawab harap-harap tidak akan jadi macam tu ya? doakan saya semoga dipermudahkan semasa menjawab exam nanti. Maknanya RANZ BLOG buat sementara ini akan kurang update lah ni.

Jadual final exam :-
# Islamic Studies  18/09/2014(khamis)
# Introduction to Freight Forwarding  23/09/2014(selasa)


 Btw, harap saya boleh jawab dengan mudah In-Syah-Allah. Dengan ini ranz kena cuba buat yang terbaik untuk exam ni supaya pointer tinggi amin ^_^. Ini sahaja yang hanya saya dapat kongsikan cerita pada rakan blogger saya semua. Assalamualaikum.



No comments:

Domo-kun Cute