Monday, September 8, 2014

Giveaway September by Karya Mahirah

Assalamualaikum
[Sila Tekan Banner Diatas Untuk Join]

GA September by Karya Mahirah dianjurkan oleh KARYA MAHIRAH dan di sponsor oleh :-


Disini Ranz nak beritahu kepada semua warga blogger marilah join GA KARYA MAHIRAH .

Caranya mudah sahaja ^_^

NAK JOIN CLICK BANNER KAT ATAS TU YE ^_^

Tarikh tutup : 25 September 2014
##MAAF SAYE TAKDE INSTA




23 comments:

acik watie said...

Jemput singgah ye

http://acikwatie.blogspot.com/

Karya Mahirah said...

Assalamualaikum, terima kasih sudi join GA anjuran KM
Senarai peserta dah ada, bila free singgah tengok ya --> Jom Tengok Senarai Peserta GA Sept KM

najiah shaharain said...

singgah sini.slm kenal dr segmen yang sama.nombor yang #1

Teja Evalea said...

Salam #45 dari segmen yg sama. Goodluck ^^V

hidayu ayumie said...

salam singgah dr segmen yang same
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/giveway-september-by-karya-mahirah.html
done follow, jemput lah kalau sudi
gud luck

Norhasniza Khalid said...

Assalamualaikum

Mama singgah dari segmen yang sama, jemput singgah blog mama semula ye

http://www.mamaniza.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

Asha Lya said...

Salam lya dtg bw ke sini

http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jenjalan dari segmen yang sama ... Semoga berjaya ...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

Iyqa Gani said...

singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
- http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html
- http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
- http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/awesome-giveaway-part-3-by-fatindiana.html

Sha Salleh said...

Blogwalking sini! ^_^

Sha pon join segmen yg sama, jemput singgah GA September by KM

Salam ukhwah.

white lily said...

singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

[ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html ]

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singga cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

budak said...

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Giveaway September by Karya Mahirah

aRz MoHa said...

singgah dari segmen yang sama.
Semoga berjaya
done follow sini
#67

Syaz Harzays Minme said...

Gud luck..
syaz singgahh dr segmen yang sama :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

irrayyan said...

semoga berjaya. jom singgah blog mommy Irra
irrayyan.com

julia abu anuar said...

salam perkenalan, saya dari segmen yang sama
http://juliaadorable.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

ros_reeza said...

Singgah dari segmen yg sama :)
done follow,
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

Mass Naim said...

Singgah dan follow dari segmen sama =) jemput ke blog saya =)
http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

Tasha Aqisha said...

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera... nak dapatkan sample pixy secara percuma...???
meh isi form ni...
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/09/jom-dapatkan-sampel-percuma-pixy.html

btw good luck.. datang dari segmen yang sama..

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

Siti Aisya Ibrahim said...

datang dari segmen yang sama... goodluck yer... :D jemputlah join giveaway paris kite jugak ye... Giveaway Paris by JINDRISSKA

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

Domo-kun Cute