Sunday, September 7, 2014

Hangout Dengan Kawan

Assalamualaikum dan selamat petang, Long time no see maaflah sebab saya sibuk dengan assignment,presentation dan ada sedikit masalah line tu lah saya jarang update blog sebab dengan situasi ini. Alhamdulillah sekarang ni ranz boleh dah update sebab tempat saya stay dah ada WIFI !. Ni ranz ada cerita yang ingin dikongsikan kepada rakan-rakan blog saya ni haha. Hari tu kitaorang hangout pergi ke pasar seni tak silap saya.. jadi bagus saya intro orang-orang yang ada kat dalam gambar ni.. yang pakai kaca mata ungu name: Grace, sebelahnya Apy, sebelah lagi Azri yang paling last tu ofcourse leh RANZ BLOG. Well, kitaorang hangout just nak luangkan masa sebab biasalah semua berasa stress time belajar so untuk relaxkan otak kitaorang bercadang untuk keluar makan angin.

 Mungkin dalam gambar ni ada lari topik sikit dari apa yang saya cerita sorry ye?. Sebenarnya ranz berasa happy sangat dan over excited sebab dapat naik LRT bagi pertama kali buat bagiku haha. Sebenarnya bukan itu yang saya nak cerita. Waktu kitaorang jalan-jalan lah kan.. pelbagai keunikan yang saya nampak contohnya tempat,pakaian-pakaian yang dijual dan sebagainya. Bahkan makanannya pun sedap-sedap belaka tapi yang seronoknya sekali saya kena belanja Alhamdulillah :) dan itulah kenangan manis buatku. Dalam mode yang gembira walaupun kaki saya sakit tiba-tiba diselubungi dengan kenangan pahit. Kenapa dengan kenangan pahit ? sebab ada dua orang manusia yang telah menipu kami sehingga ada berlaku pergaduhan tapi itu bukan salah saya tapi salah dua orang manusia. Nasib baiklah kawan saya Apy call polis kalau tak memang tak settle punya!. Secara konklusinya, Perjalanan memang terbaik ! tapi pada endingnya memang hampah. Assalamualaikum 

No comments:

Domo-kun Cute