Tuesday, February 18, 2014

Cutiku terlalu panjang

Assalamualaikum,
Dengan tiba-tiba Ranz muncul ? mesti pelik kan kenapa baru nak muncul di tahun 2014 ni kan?.Sebenarnya, saya alert dengan game dan juga youtube sehingga aku begitu malas sekali nak update blog ni.Gua update blog ni sebab aku bosan dengan perkara sama yang diulangi pada setiap hari peningggs arh!.Selepas spm ni, aku membayangkan cuti yang panjang ni adalah hariku untuk "release tension" dan menurunkan berat badan padahal berat tu memang dah turun tetapi! stress tu hari demi hari semakin menjadi-jadi.Gua mengharapkan yang cuti panjang sangat ni akan berakhir dengan cepat sebab rasa nak sambung belajar balik.Kawan-kawan aku suggest untuk kerja part time tapi aku malas ngeee!.Aku just kerja dengan abangku 2/7 hari.Beta nak sangat jalan-jalan ngan kawan tapi yang kawan ni satu banyak alasan betul ! akhir kata oke faham muehe! xoxo!.

# Apa yang terjadi selepas ini ?
# Bila pengakhirannya?
# Bila result keluar?
# Kenapa aku x dapat PLKN! 
# Harap-harap result spm aku bagus ^_^

**Selamat malam.
Domo-kun Cute